Transparent
Inloggen
Sluiten

"Gullit haalt uit naar Shearer"

7 maart 2004 16:56

Verslaggever: RvN

Ruud Gullit heeft in een uitgebreid interview met boulevardblad News of the World (zie BBC) hard uitgehaald naar spits Alan Shearer. De komende Feyenoord coach noemde spits "overschat" en "een rotte appel". Shearer werd bij Newcastle United de ondergang van Gullit. De speler had volgens hem teveel macht en was te groot voor de club. Hij wilde niet meegaan met de tactief van Gullit en toen hij hem vervolgens op de bank zette, werd dat de ondergang van coach Gullit. Volgens hem is Robson een goede trainer, maar zit de rotte appel in de persoon van Shearer nog steeds in de groep.

"Ik zei hem in zijn gezicht dat hij de meest overschatte speler is die ik ooit gezien heb, maar hij reageerde niet. Misschien noemen ze hem daarom Mary Poppins omdat hij zo onschuldig lijkt. Maar ik weet hoe hij echt is."

Een heel opmerkelijk interview, waarvan je je niet kan voorstellen dat de nieuwe Feyenoord coach die zaken inderdaad gezegd heeft.

Voor meer: zie BBC

Meer op




Tags

gullit shearer appel bbc ondergang rotte alan boulevardblad macht mary meegaan newcastle onschuldig opmerkelijk overschat poppins robson tactief world

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gegadigden gio hartman kasperk kloese kraaij medication nederland ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda