Transparent
Inloggen
Sluiten

Sturkenboom: geen interesse in Lurling; Bosschaart nu ergens anders onderbrengen

7 maart 2004 15:17

Verslaggever: RvN

FC Utrecht voorzitter Sturkenboom liet tegenover Canal+ weten dat Feyenoord Lurling zou hebben aangeboden in ruil voor Bosschaart. FC Utrecht had echter geen interesse in de aanvaller die volgens Sturkenboom niet bij de ploeg zou passen. "Ons werd gevraagd in wie wij dan wel interesse zouden hebben. Wij hebben Smolarek genoemd, die past bij ons, maar dar werd negatief op gereageerd." Over het bedrag van 750.000 euro dat Feyenoord bood was Sturkenboom absoluut niet te spreken. "Als je naar de markt gaat moet je geld in je portemonnee hebben. je moet geen bod doen waar je van te voren van weet dat dat niet door de club geaccepteerd wordt. Dan breng je het hoofd van de speler op hol en onrust in een andere club." Sturkenboom liet weten ervan uit te gaan dat als FC Utrecht op heel korte termijn niets hoort van Feyenoord dat de ploeg dan actief aan de gang gaat om Bosschaart ergens anders onder te brengen. FC Utrecht wil de middenvelder graag verkopen omdat hij aan het einde van volgend seizoen transfervrij is.

Meer op




Tags

sturkenboom bosschaart utrecht lurling onderbrengen canal dar portemonnee ruil smolarek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda