Transparent
Inloggen
Sluiten

Wotte achtereenvolgens naar Kopenhagen, Stockholm en Abu Dhabi; ook samenwerkingsverband in Scandinavie en Amerika aanstaande ?

28 februari 2004 21:14

Verslaggever: K

In een interview met Brabants Dagblad gaf Wotte een kijkje in zijn werkzaamheden en plannen bij Feyenoord. Zo staat er naast een samenwerkingsverband met Westerlo en mogelijk in Polen/Tsjechie ook een samenwerking in Scandinavie op het programma. Om die reden en om Scandinavische spelers te scouten was Wotte deze week in Kopenhagen en bevindt hij zich op dit moment voor ongeveer een dag in Stockholm om (een) speler(s) aan het werk te zien. Dinsdag reist hij vervolgens af naar Abu Dhabi. "Ik wil spelers die Feyenoord aan wil trekken zelf gezien hebben, ook de Scandinavische jeugdinternationals. Dat soort transacties maak ik zelf af. Alleen als er veel geld mee gemoeid is doet voorzitter Jorien van den Herik de onderhandelingen."

Wotte geeft toe dat er naast de sportieve belangen ook financiele belangen kunnen zijn, zoals in het geval van samenwerking in Japan. De aanwezigheid van Ono levert Feyenoord letterlijk miljoenen op. De ploeg wil dan ook graag een opvolger vor hem mocht Ono over een of twee jaar vertrekken.

Lees het gehele interview: Brabants Dagblad

Meer op




Tags

wotte abu dhabi kopenhagen samenwerkingsverband scandinavie stockholm amerika brabants ono scandinavische aanwezigheid herik japan jeugdinternationals jorien kijkje polen scouten transacties tsjechie westerlo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda