Transparent
Inloggen
Sluiten

Lodewijks wil geen berusting bij spelers en supporters

28 februari 2004 11:50

Verslaggever: K

In een uitgebreid interview met het Rotterdams Dagblad ging Lodewijks in op zijn laatste jaar als eerste keeper, zijn toekomstige baan als keeperstrainer waarbij hij Carlo L'Ami verdringt en zijn hoop voor het einde van het seizoen. Lodewijks wil per se afsluiten met een derde plaats en is dan ook tegen de berusting die er rondom de Kuip is ontstaan over de huidige situatie.

"Er is een soort berusting. Alleen kun je dat op twee manieren uitleggen. Ik hoop dat de mensen de ploeg tot het einde keihard blijven steunen. Onder de spelers accepteer ik ook geen berusting. Ik vind dat we binnen de groep en binnen Feyenoord nog wel scherper mogen zijn op elkaar. Als Feyenoord voldoen we op dit moment niet aan het profiel dat de supporters van de club hebben. Het profiel is dat van een club die meedoet om de prijzen. Daar is dit seizoen geen sprake van en dat is heel frustrerend."

Meer: Rotterdams Dagblad

Meer op




Tags

berusting lodewijks rotterdams accepteer ami baan carlo kuip scherper verdringt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.504 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda