Transparent
Inloggen
Sluiten

Utrecht: Feyenoord doet aan stemmingmakerij bij transfer Bosschaart; speler gaat niet in op aanbieding FC Utrecht

19 februari 2004 17:44

Verslaggever: K

Algemeen directeur Sturkenboom van FC Utrecht vindt dat Feyenoord aan stemmingmakerij doet in de zaak rond een mogelijke transfer van Pascal Bosschaart van FC Utrecht naar de Rotterdamse club. Volgens hem heeft Feyenoord een bedrag van 5 miljoen euro dat FC Utrecht zou vragen naar buiten gebracht. In werkelijkheid zou de Utrechtse club door Feyenoord nooit gevraagd zijn naar een bedrag. In het Utrechts Nieuwsblad wordt gemeld dat de prijs die FC Utrecht had vastgesteld voor een vertrek in de winterstop lag op 2,5 miljoen euro plus een vergoeding bij doorverkoop die zou kunnen oplopen tot een miljoen euro.

Ondertussen heeft Bosschaart een nieuw verbeterd aanbod van FC Utrecht van de hand gewezen. De linkerflankspeler is over anderhalf seizoen transfervrij en er zal FC Utrecht dus wel wat aangelegen zijn om de speler te verkopen. De club wil echter vasthouden aan een forse transfersom, ook vanwege de houding van de Rotterdammers.

Volgens de krant zou Feyenoord dreigen met een gang naar de arbitragecommissie. "Daarvoor zijn we niet bang, omdat we met de tussentijdse aanpassing van het contract Feyenoord al bij voorbaat de argumenten voor een rechtsgang hebben weggenomen. Bovendien is het de vraag of een arbitragezaak vanwege positieverbetering zin heeft als je de ene subtopper inruilt voor de andere." aldus Sturkenboom.

Veel meer hierover vind je in het Utrechts Nieuwsblad

Meer op




Tags

utrecht bosschaart stemmingmakerij nieuwsblad sturkenboom utrechts aangelegen arbitragecommissie arbitragezaak doorverkoop dreigen inruilt linkerflankspeler pascal positieverbetering rechtsgang subtopper utrechtse weggenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.416 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki