Transparent
Inloggen
Sluiten

Wotte zinspeelt op directe versterking voor verdediging; bevestigt nu wel gesprekken met Castelen

16 februari 2004 23:12

Verslaggever: K

Mark Wotte liet in het programma Studio Voetbal bij Jack van Gelder weten dat de club bekijkt of het op korte termijn Van Marwijk kan helpen in de strijd om de derde plaats door versterking te halen voor de verdediging. Zeker vanwege de blessure van Van Wonderen en het wegvallen van Snoyl en Gyan wordt het probleem in de verdediging nijpend. Mogelijk komt er nog een versterking voor de laatste drie a vier maanden afhankelijk van het herstel van met name Van Wonderen.

Na diverse keren ontkend te hebben, bevestigde Mark Wotte nu eindelijk dat Feyenoord wel in gesprek is met Castelen. Tot nu toe wilde hij alleen de interesse bevestigen, maar ontkende hij dat er al sprake is van gesprekken. Nu gaf hij dat dat de contacten met Castelen er al een week of twee, drie zijn.

Meer op
Tags

castelen wotte wonderen zinspeelt gelder gyan jack marwijk nijpend snoyl wegvallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.145 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane babalola benfica black breedte carranza danall dtk geertruida gimenez hadj hamberg julian kloese middenveldert mil mls moussa oranje persie priske slot smal sobat socrates stengs timber ueda wieffer yoda