Transparent
Inloggen
Sluiten

Vitesse Feyenoord eindigt in 0-0 gelijkspel

8 februari 2004 16:21

Na de uitschakeling in de strijd om de Amstel Cup in Enschede is Feyenoord er niet in geslaagd de zege reeks te hervatten. In Arnhem kwam de ploeg niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Vitesse. De ploeg had wel voldoende kansen, maar miste het scorend vermogen om de drie punten naar Rotterdam te halen.

Feyenoord speelde in een te laag tempo om de winst te forceren. Toch kreeg de ploeg voldoende kansen. Ze verzuimden echter die te benutten. Vitesse kreeg daardoor in de tweede helft zelfs hoop op meer. Zover kwam het niet. In de slotfase kreeg Lazovic nog de kans op de winnende treffer. In de 91ste minuut schoot de invaller echter net naast.

[later meer]




Tags

vitesse amstel arnhem enschede lazovic scorend verzuimden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda