Transparent
Inloggen
Sluiten

Osim over Feyenoord

7 augustus 2000 22:26

Verslaggever: RvN

De coach van Sturm Graz liet vanavond weten dat Feyenoord een te vrezen ploeg is. Hij wilde de ploeg uit Oostenrijk overduidelijk in een underdogpositie manoevreren. 'Feyenoord is de grote ploeg en zal moeten aanvallen' De aanval van Feyenoord zou juist het sterkste punt van de club zijn. Hij vreest met name de aanvallen over de flanken die Feyenoord razendsnel kan uitvoeren. Dudek werd beschouwd als speler van wereldklasse. 'Niet alleen is hij een keeper, maar ook een extra verdediger' aldus Osim. De trainer zag echter ook zwakke punten. Hij was aanwezig bij de laatste oefenwedstrijden en zag net als eenieder dat de verdediging nogal eens in de fout ging. Met name van die fouten wil hij via counters gaan profiteren.

Meer op




Tags

osim counters dudek eenieder flanken graz manoevreren oostenrijk sturm underdogpositie wereldklasse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave