Transparent
Inloggen
Sluiten

Zonnetje schijnt voor Feyenoord; 3-2 op FC Twente

1 februari 2004 14:23

Het zonnetje lijkt weer een beteje te schijnen voor Feyenoord. Onder een winterzonnetje behaalde Feyenoord de derde zege op rij na de winterstop. Thuis tegen FC Twente werd het 3-2. Die zege kwam veel makkelijker tot stand dan de uitslag doet vermoeden. Feyenoord kwam zelfs op 3-0 voor, maar zag FC Twente in de slotfase nog score.

FC Twente begon goed aan de wedstrijd en had binnen een paar minuten eigenlijk op voorsprong moeten staan. Zo passeerde N'Kufo Lodewijks maar redde Van Wonderen op de lijn. Feyenoord herpakte zich dit keer al na een minuut of 7. Vervolgens kwam Feyenoord snel op voorsprong via uitblinker Thomas Buffel. Kuyt leverde hem de bal in het strafschopgebied achter zijn standbeen. Buffel kreeg de bal toch onder controle en schoot vervolgens diagonaal in. Vlak voor rust waren de rollen omgedraaid. Dit keer bracht Buffel na een rush de bal bij Kuyt die de bal tegendraads in de goal tikte. Een meer dan verdiende 2-0 voorsprong. De Rotterdammers hadden daarvoor al enkele kansen gehad om de voorsprong uit te breiden.

In de tweede helft speelde Feyenoord met de voorsprong in de tas iets minder. Het was een vrij gelijkwaardige wedstrijd zonder al teveel kansen. Toch breidde Buffel voor Feyenoord de voorsprong uit tot 3-0.

De goal van Polak een kwartier voor tijd leek voor de statistieken. Maar toen Feyenoord het liet lopen en Zomer in blessuretijd de 3-2 nog vallend wist binnen te koppen, leek het alsnog een benauwde overwinning.

De winst is er echter opnieuw voor Feyenoord en voor de derde keer op rij meer dan terecht. het zonnetje lijkt weer een beetje te schijnen voor de Rotterdammers.
Tags

twente buffel zonnetje kuyt schijnen benauwde beteje breidde diagonaal herpakte kufo lodewijks passeerde polak rush standbeen tas tegendraads tikte vallend winterzonnetje wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.153 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wieffer yoda