Transparent
Inloggen
Sluiten

Bezorgdheid bij UEFA over werkdruk spelers

30 januari 2004 19:25

Verslaggever: JV

Nadat in nog geen jaar tijd zowel de Kameroense Marc-Vivien Foe als de Hongaarse international Miklos Feher op een voetbalveld in elkaar zakte en korte tijd later overleden, wil de UEFA gaan praten met de FIFA over de werkdruk van de spelers. De UEFA wil dat de dood van Feher gedetailleerd onderzocht wordt. De Europese voetbalbond vindt het niet kunnen dat zij het aantal partijen in de Champions League terugschroeft, terwijl de FIFA een nieuwe competitie in wil voeren. Ook Portugese international Luis Figo gaf aan dat de dood van Miklos Feher een teken kan zijn dat professionals hun gezondheid riskeren door aan te veel competities deel te nemen. De UEFA wil gaan kijken of ze kunnen bewijzen dat de spelers te veel wedstrijden spelen waardoor hun gezondheid in gevaar is.

Meer op




Tags

uefa feher werkdruk bezorgdheid dood fifa miklos figo foe gedetailleerd hongaarse riskeren terugschroeft vivien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda