Transparent
Inloggen
Sluiten

Ingezonden Oproep: Breng de sfeer terug in de Kuip!

27 januari 2004 17:17

Verslaggever: K

Vele supporters ergeren zich aan het feit dat de sfeer in De Kuip steeds minder wordt. Enkele fans hebben nu het initief genomen om daar verandering in aan te brengen. Ons werd verzocht de volgende oproep met betrekking daartoe te plaatsen:

Breng de sfeer terug in de Kuip!

Al meer dan 2 jaar lang wordt de sfeer in de Kuip iedere wedstrijd minder. Voorbeelden daarvan hebben we al vaak gezien. Denk alleen maar aan de wedstrijd thuis tegen RBC of vorig seizoen in de beker tegen Vitesse. Iedereen roept al langer dat de sfeer slecht is, maar niemand doet iets. Dat het ook anders kan heeft de wedstrijd thuis tegen Marseille wel bewezen. Bij die wedstrijd sloeg de sfeer over op de ploeg en mede door onze steun won Feyenoord deze
wedstrijd.

Het is de afgelopen wedstrijden meerdere keren voor gekomen dat het stil was in de Kuip en dat Feyenoord werd uitgefloten door de eigen aanhang, juist terwijl Feyenoord in deze moeilijke periode onze steun hard nodig heeft.

Er moet nu wat gebeuren. Dit is Feyenoord onwaardig. De Kuip is ons huis, onze trots en wij zijn Feyenoorders. Als je dat vindt en voelt, laat dat dan zien en horen. Moedig Feyenoord aan en laat zien dat wij het shirt waardig zijn.

Laat zien en horen dat je een Feyenoorder bent.

Feyenoorder
vak X

Meer op




Tags

kuip ingezonden aanhang initief marseille moedig rbc uitgefloten vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.489 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot brighton charismatisch chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida generaal gimenez hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool medication onzekerheid post potter scouten sildenafil slot speelgoed timber voetbalprimeur wieffer yoda