Transparent
Inloggen
Sluiten

Petrovic: pijn in de buik van blijdschap

25 januari 2004 17:47

Verslaggever: K

Zeljko Petrovic liet in een interview met Radio Rijnmond weten pijn in de buik van blijdschap te hebben gekregen toen hij van de interesse van Feyenoord hoorde. "Dit was denk ik niet alleen voor mij maar voor iedereen in Nederland verrassend. Ik hoefde geen moment na te denken over het aanbod. Wat moet je nadenken als je voor zo'n grote ploeg en namen mag werken?". Gullit kent hij niet echt goed. " Ik heb hem alleen een paar keer ontmoet. De laatste keer vlak voor het nieuwe jaar bij de Richard Krajicek Foundation en toen hebbenw e over voetbal gesproken, zoals ik altijd doe. Toen Gullit mij vroeg liet hij weten dat ik zijn eerste optie zou zijn voor assistent als Been en Metgod wellicht weg zouden gaan. Maar verder wilde hij er toen niet op ingaan omdat hij nog met been en Metgod moest spreken. Daarna heb ik niet meer met Gullit gesproken over wat mijn positie precies wordt. Vorige week zondag heb ik voor de eerste keer met Wotte gesproken en maandag waren we akkoord. Vorig jaar kon ik ook al bij PSV tekenen, maar dat wilde ik niet. Maar hier kan ik geen nee tegen zeggen, zo'n fantastische historie, zo'n mooie club met schitterende supporters. Een nieuw beleid met allemaal jonge mensen die alleen maar over voetbal praten."

Petrovic liet weten dat ze van hem komend seizoen weinig interviews en uitspraken hoeven te verwachten. "Ik ben assistent en ga op de achtergrond werken. Ik word op mijn activiteiten beoordeeld. Het is aan andere mensen om op de voorgrond te treden." De komende tijd gaat hij zich voorbereiden op de baan. "Als ik kan, dan ga ik bij Feyenoord kijken de komende maanden." Hoe vaak dat zal zijn is nog maar de vraag, want hij is zelf nog voetballer bij RKC. Binnenkort moet hij dan gewoon ook weer tegen Feyenoord in het veld. "Dat is een raar gevoel voor me, om te spelen tegen Feyenoord. Maar dat moet, anders is dat geen respect naar de club toe waarvan je salaris ontvangt. Ik moet gewoon proberen te winnen, ondanks dat dat heel moeilijk voor mij wordt."

Petrovic had in ieder geval een goed streven: "Ik hoop dat we het vanaf volgend seizoen leuk gaan maken in De Kuip. De tegenstanders moeten het gevoel al in de catacomben krijgen dat ze met 1-0 achterstaan." aldus Petrovic tegenover Radio Rijnmond.

Meer op




Tags

petrovic blijdschap buik gullit metgod rijnmond achterstaan baan hebbenw historie krajicek kuip nederland ontmoet rkc voorbereiden voorgrond wotte zeljko

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda