Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt: altijd gevoel gehad dat we zouden winnen

25 januari 2004 17:05

Kuyt miste na een penalty vorige week tegen FC Utrecht opnieuw een penalty. Hij had het geluk dat Lazovic in de rebound de bal alsnog binnenwerkte. "Daar ben ik hem zeer dankbaar voor". Toch had hij geen moment getwijfeld of hij de penalty zou moeten nemen, terwijl hij wist dat FC Utrecht precies weet hoe hij zijn penalties neemt. "Je speelt tegen je oude club en dan wil je je extra bewijzen. Als je dan de mogelijkheid hebt om te scoren, al is het via een penalty, dan wil je dat doen. Als ik goed in de hoek schiet mag het geen probleem zijn. De keeper zat goed in de hoek, maar had hem gelukkig niet klem. Maar ik had hem gewoon in de touwen moeten schieten."

"Het is zonde dat we zo slecht aan de wedstrijd begonnen. Dat had nooit mogen begonnen." Reden daarvoor? "We vinden met zijn allen dat we niet naar excuses moeten zoeken, maar gewoon goed moeten gaan voetballen. Ik had de hele wedstrijd wel het vertrouwen dat wij de wedstrijd gingen winnen. Zeker thuis in De Kuip kunnen we van iedere tegenstander winnen. Uiteindelijk hebben we in de tweede helft dan toch wel laten zien dat we veel meer kwaliteiten hebben."




Tags

kuyt utrecht binnenwerkte klem kuip lazovic penalties rebound

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.483 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal gimenez heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb