Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen peil te trekken op aanvangstijden wedstrijden Feyenoord

4 augustus 2000 07:14

Verslaggever: RvN

Wekelijks zullen de Feyenoordfans het programma er goed bij moeten houden om ervoor te zorgen dat ze geen wedstrijd al dan niet gedeeltelijk missen. Nu het programma van de betaalzender Canal+ bij het wedstrijdschema is geplaatst, blijkt dat het aantal verschillende tijden ervoor zorgt dat je er geen peil op kunt trekken. Naast de diverse doordeweekse dagen, speelt Feyenoord vanwege de Champions League regelmatig op zaterdag. Indien die wedstrijden worden uitgezonden door Canal+ starten die pas om 20.45 uur. Indien de wedstrijden op zondag worden uitgezonden speelt feyenoord niet om 14.30 uur, maar om 17.15 uur. Een en ander heeft alles te maken met de tijden waarin live uitzendingen mogen worden gedaan. Klassiekers tenslotte (wedstrijden tussen Ajax, Feyenoord en PSV) zullen allen om 13.00 uur gespeeld worden.

Meer op




Tags

peil canal betaalzender feyenoordfans klassiekers wedstrijdschema

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.425 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance players poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki