Transparent
Inloggen
Sluiten

Keepershandschoenen Zoetebier te koop voor CliniClowns

15 januari 2004 21:17 - Achmea Health Veiling

Verslaggever: MK

Achmea Health houdt tot het eind van deze maand een veiling van verschillende dingen van topsporters, waarvan de opbrengst gaat naar CliniClowns Nederland. Onder andere kan er geboden worden op de gesigneerde keepershandschoenen van Feyenoorder Edwin Zoetebier. Ze moesten minimaal 75 euro opbrengen, maar er is inmiddels al meer dan 100 euro geboden. Ze gaan naar de hoogste bieder v??r 29 januari om 17:00.

Klik hier om de huidige stand te bekijken en eventueel een bod te doen. Er kan ook geboden worden op diverse andere artikelen, zoals het schaatspak van Gretha Smit, een tennispakket van Eltingh en Haarhuis en een wielershirt van de Rabobankploeg.

Meer op Achmea Health Veiling




Tags

cliniclowns keepershandschoenen zoetebier achmea bieder eltingh gesigneerde gretha haarhuis health nederland rabobankploeg schaatspak smit tennispakket topsporters veiling wielershirt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.150 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg