Transparent
Inloggen
Sluiten

Stad Rotterdam Verzekeringen stopt ook bij Feyenoord?

7 januari 2004 19:42 - Rotterdams Dagblad

Verslaggever: A

Dat moederconcern Fortis de sponsoring van de BVO's in Nederland dit jaar zou evalueren was reeds bekend.
Het bedrijf besloot naar aanleiding van deze evaluatie dat men niet verder zal gaan als shirtsponsor van Excelsior, zo meldt het Rotterdams Dagblad.

In een artikel over Excelsior en de samenwerking van Excelsior met Feyenoord, weet de krant te melden dat Stad Rotterdam Verzekeringen, onderdeel van Fortis, niet alleen bij Excelsior zal stoppen als hoofdsponsor, maar dat het bedrijf ook zal stoppen als shirtsponsor van Feyenoord.
De krant weet zelfs te melden dat Feyenoord al op zoek is naar een nieuwe shirtsponsor ondanks dat men bij Feyenoord nog niets vernomen heeft van de huidige hoofdsponsor.

"Als gevolg van een koerswijziging bij moederbedrijf Fortis, trekt Stad Rotterdam Verzekeringen zich na dit seizoen zowel bij Feyenoord als Excelsior terug als voornaamste geldschieter. Voorlopig zijn beide clubs, los van elkaar, op zoek naar een nieuwe shirtsponsor. Excelsior is reeds met een gegadigde in gesprek" aldus het Rotterdams Dagblad.

Op basis van dit bericht zou de naam Fortis dus ook geen optie zijn op het nieuwe shirt van Feyenoord.
In hoeverre het Rotterdams Dagblad het bij het rechte eind heeft is nu nog onbekend.
Op Feyenoord.nl maakt de club geen medling over het be?indigen van van de sponsoring van Stad Rotterdam Verzekeringen.

Later meer...

Meer op Rotterdams Dagblad




Tags

excelsior verzekeringen fortis shirtsponsor rotterdams hoofdsponsor sponsoring bvo gegadigde geldschieter indigen koerswijziging medling moederbedrijf moederconcern nederland rechte vernomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen geluisterd gio hag input kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda