Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord niet bereid tot afkoopsom Gullit

6 januari 2004 02:17 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: S

Het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord niet bereid is de "substantiele vergoeding", die de KNVB vraagt, te betalen voor Gullit. De club vindt, bij woorde van manager Swart, dat de KNVB zich wel wat soepeler op mag stellen ten opzichte van Feyenoord, dat "altijd netjes spelers afstaat aan het Nederlands elftal" en van Gullit, die "heel veel voor Oranje heeft betekent".

Dat laatste is voor de KNVB juist een reden om w?l een afkoopsom te eisen. "Met zijn nationale en internationale uitstraling is Gullit een uithangbord, een boegbeeld van de voetbalbond", aldus de KNVB. In Zeist heeft men geen haast om de zaak af te handelen en is men ge?rriteerd over het feit dat Gullit reeds helemaal gepresenteerd is als de nieuwe trainer van Feyenoord, voor er formeel onderhandeld is over een afkoopsom.

Het Algemeen Dagblad tekent verder enigszins ge?rriteerde woorden op uit de mond van Van Wonderen, over het feit dat de selectie ook niet vantevoren was ingelicht: "Het zou misschien niet zo gek zijn geweest ook binnen de groep de voelhorens eens uit te steken. Maar dat is niet gebeurd. Althans, voor zover ik weet".

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

gullit knvb afstaat boegbeeld formeel haast mond oranje rriteerd rriteerde soepeler uithangbord uitstraling vantevoren voelhorens wonderen zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.458 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen gaal geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda