Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans blij met Gullit; Landzaat mee met Wotte?

5 januari 2004 01:44

Verslaggever: S

De eerste reacties van de fans op het aantrekken van Gullit en Wotte als het nieuwe technische duo van Feyenoord zijn zeer positief. Vooral de naam en uitstraling van Gullit worden als zeer positief ervaren. "Met een trainer als Gullit wordt het in ieder geval makkelijker spelers binnen te halen", aldus forumlid B. Koperbuik.

Tati in een eerdere topic: "Ik denk dat hij de ideale man is om een onervaren elftal met toch talentvolle voetballers beter te maken. Robin van Persie kan nog een hoop leren van Gullit. Het zelfde geldt voor Shinji Ono, Thomas Buffel, Dirk Kuijt en Chong Gug Song. Dit zullen de komende jaren toch de bepalende spelers binnen Feyenoord worden. Bovendien, Gullit wil heel graag trainer van Feyenoord zijn al speelt hij het nu een beetje down. Perfecte uitstraling bovendien. En ik denk dat hij eventuele absurde salariseisen best wel wil bijstellen als hij bij 'zijn club' kan trainen". Gullit werd in deze topic door 39,9% aangewezen als de ideale opvolger van Van Marwijk; daarmee was hij veruit het populairst.

Wotte werd vooraf veel minder vaak genoemd als mogelijke kandidaat om Baan op te volgen. Zo kwam zijn naam niet voor in de Poll die we afgelopen week hielden. Wim Jansen werd daarin het meest gekozen. De reacties op zijn komst zijn daarom ook iets minder uitgesproken. Forumlid DJS1 spreekt de hoop uit dat met hem uiteindelijk ook Willem II'er Landzaat naar Rotterdam zal komen.

Lees mee met de reacties op de Feyenoord Forums of geef jouw reactie! Ook de nieuwe Feyenoord Poll gaat over dit onderwerp.

Meer op




Tags

gullit wotte landzaat forumlid poll uitstraling baan bepalende bijstellen buffel chong djs down gug jansen koperbuik kuijt marwijk ono persie populairst salariseisen shinji song tati

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda