Transparent
Inloggen
Sluiten

GULLIT OPVOLGER VAN MARWIJK, WOTTE VOLGT BAAN OP!

5 januari 2004 00:31 - WWW.FEYENOORD.NL

Verslaggever: A

Sneller dan menigeen wellicht verwacht had, heeft Feyenoord het technische plaatje voor het komende seizoen al rond. Vandaag maakte de club op haar website bekend dat Ruud Gullit met ingang van 1 juli 2004 de taken van Bert van Marwijk zal overnemen en dat Mark Wotte per direct Rob Baan zal opvolgen als Technisch Manager.

Opvallend is natuurlijk de naam van Mark Wotte. Waar eigenlijk iedereen zat te wachten op de bekendmaking van de naam van Wim Jansen als technisch directeur is de keuze van Feyenoord dus gevallen op de huidge trainer van Willem II. Overigens zal Wottes takenpakket een andere invulling gaan krijgen dan die gebruikelijk is bij een technisch directeur. Officieel heet de functie van Wotte dan ook Technisch Manager.

"In onze profielschets zijn we uitgegaan van dynamische vakmensen in de leeftijd van plus veertig. Het bestuur heeft zich bij de keuze laten adviseren door technische mensen van binnen en buiten de club. Het feit dat Gullit en Wotte in hun jonge jaren bij Feyenoord hebben gevoetbald en beiden de cultuur van de club kennen heeft natuurlijk ook een rol gespeeld", aldus voorzitter Jorien van den Herik op Feyenoord.nl, die na zijn terugkeer uit Amerika zelf de onderhandelingen heeft gevoerd.

Op de Feyenoord Forums wordt inmiddels druk gediscussieerd over het nieuwe Feyenoord-duo. Lees mee of geef jouw reactie! Ook de nieuwe Feyenoord Poll gaat over dit onderwerp.

Meer op WWW.FEYENOORD.NL




Tags

wotte gullit baan marwijk amerika bestuur dynamische herik huidge jansen jorien menigeen poll profielschets takenpakket vakmensen wottes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda