Transparent
Inloggen
Sluiten

Met gelijkspel de winterstop in: 0-0 in Waalwijk

21 december 2003 16:21

Feyenoord blijft het moeilijk hebben in uitwedstrijden. In Waalwijk kwam de ploeg niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Daarmee eindigt Feyenoord het jaar eigenlijk een beetje in stijl. Van de zestien duels won Feyenoord er 8, speelde het er vier gelijk en verloor het er vier. Teveel voor een topclub.

Een meevaller voor Feyenoord was dat Patrick Paauwe toch kon starten. Hij was verrassend snel hersteld van zijn liesblessure. Feyenoord kon daardoor een zeer behoorlijk elftal opstellen. Bij afwezigheid van Schreuder speelde Pardo opnieuw op het middenveld.

In de eerste helft waren de beste kansen voor RKC Waalwijk. Weinig scorend vermogen en een goede Patrick Lodewijks voorkwamen een achterstand voor Feyenoord. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Feyenoord een veldoverwicht. Dat leverde echter maar weinig kansen op. Tot twee keer toe kreeg back Swerts een kans, maar voor de goal genoeg was de verdediger niet scherp genoeg.

Feyenoord was over een te groot deel van de wedstrijd eigenlijk machteloos tegen een enthousiast RKC. Pas toen de Waalwijkers leeggespeeld waren kon feyenoord daar iets tegenover stellen. Opnieuw bleek dat de Rotterdammers uit maar bar weinig kunnen brengen. En dat is na een half seizoen een pijnlijke constatering.




Tags

rkc bar constatering leeggespeeld liesblessure lodewijks machteloos meevaller naarmate paauwe pardo schreuder scorend stijl swerts veldoverwicht voorkwamen vorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave