Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: toekomst afhankelijk van gesprek met Van den Herik - richten op derde plaats

17 december 2003 22:43

Verslaggever: K

Feyenoord coach Bert van Marwijk stond na afloop van het duel uitgebreid de pers te woord. Alle vragen gingen uiteraard over de openlijke aanval van Van den Herik in het huisorgaan de Feyenoord Krant. Inhoudelijk wilde Van Marwijk niet ingaan op het artikel. "Ik wil graag in een gesprek zelf van van den Herik horen wat hij precies bedoelt' aldus de Feyenoord coach. Volgens Van Marwijk hangt het van dat gesprek af of hij in de tweede seizoenshelft nog op de bank zit. Als het aan hem ligt, overigens wel. 'Ik ben zeker van plan om ook in de tweede seizoenshelft op de bank te zitten'.

De coach sloot een verlengd verblijf ook niet uit. In dat gesprek zal ook moeten blijken of Feyenoord de optie wil lichten voor nog een seizoen. Die optie is eenzijdig voor Feyenoord. "Al ben ik natuurlijk ook partij en heb ik ook een standpunt over de toekomst van Feyenoord. Maar daar wil ik nu niet op ingaan. Ik wil eerst dat gesprek ingaan."

De Feyenoord coach zal het gesprek beginnen met de uitleg waar Van den Herik om vroeg. "Ik loop niet weg voor mijn verantwoordelijkheid. En ik neem aan dat anderen dat ook niet zullen doen" zo maakte hij alvast duidelijk zich niet te laten slachtofferen.

Volgens Van Marwijk zal Feyenoord zich moeten gaan richten op de derde plaats. "Maar als we een goede reeks neer kunnen zetten ben ik ervan overtuigd dat ttweede plaats nog in zicht komt. Maar deze ploeg heeft het ook niet gemakkelijk, als dit soort dingen ook nog gaan spelen. De winterstop kan heilzaam werken, daar is de ploeg ook wel aan toe."

Meer op




Tags

marwijk herik eenzijdig heilzaam huisorgaan ttweede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.518 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment