Transparent
Inloggen
Sluiten

Vandaag Open Dag in de Kuip

2 augustus 2000 08:17

Verslaggever: RvN

Vanaf 11 uur vanmorgen gaan de poorten van de Kuip weer open voor de traditionele Open Dag waarop Feyenoord zich presenteert voor het publiek. Er worden duizenden Feyenoordfans verwacht vandaag, veelal jongeren. De presentatie van de nieuwe spelers, veelal het hoogtepunt van de dag, zal ook dit jaar gebeuren via een helikopter die de nieuwe spelers De Kuip binnen zal vliegen. De presentatie zal naar verwachting rond 14.00 uur starten.

Verder zullen er o.a. optredens zijn van Blof, Lee Towers en de Zware Jongens. Verder zijn er uiteraard rondleidingen en zullen na de presentatie op verschillende plaatsen handtekeningen worden uitgedeeld door de spelers.

Meer op




Tags

kuip blof duizenden feyenoordfans handtekeningen helikopter lee optredens rondleidingen towers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kasperk liverpool marketing performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave