Transparent
Inloggen
Sluiten

Forse nederlaag in Enschede: 4-2

13 december 2003 21:25

De wisselvallende reeks van de Rotterdammers tegen FC Twente in Enschede is zaterdagavond doorgezet. Werd het vorig seizoen in een wervelende show nog 1-5, zaterdagavond verloor de ploeg met een forse 4-2 van FC Twente. Feyenoord kon eigenlijk geen moment aanspraak maken op de zege.

De Rotterdammers stonden na een half uur al op een 2-0 achterstand. Spits N'Kufo zorgde met twee bevliegingen voor de ruime voorsprong. Vlak voor rust kreeg Feyenoord de aansluitingstreffer toen Dirk Kuyt de 2-1 binennwerkte.

Het spelbeeld in de tweede helft was niet veel anders dan in de eerste helft. Feyenoord probeerde het wel, maar werd in de persoonlijke duels gewoon afgetroefd door de fellere spelers van Twente. De eerste aanval van FC Twente na ruim 10 minuten was direct weer raak. Collins John kapte zijn tegenstander mooi uit en schoot vervolgens hoog in de verre hoek.

Het werd nog erger voor Feyenoord toen de scheidsrechter Schreuder bestrafte voor het vasthouden van zijn tegenstander. Schreuder kreeg geel en Feyenoord een penalty tegen. Sjaak Polak ramde de bal onhoudbaar hard in de touwen voor de 4-1.

Vlak voor tijd toonde Pardo nog even aan zijn scorend vermogen van het tweede elftal meegenomen te hebben. Ook nu scoorde hij weer als invaller, maar was het slechts voor de statistieken.

Een heel slecht duel van de Rotterdammers dat maar zo snel mogelijk vergeten dient te worden.




Tags

twente enschede schreuder aanspraak bestrafte bevliegingen binennwerkte collins doorgezet fellere kufo kuyt onhoudbaar pardo polak ramde scorend show spelbeeld wervelende wisselvallende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.403 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda