Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruz terug bij Feyenoord

1 augustus 2000 18:55

Verslaggever: RvN

Julio Cruz heeft zich weer gemeld bij Feyenoord. De Argentijn miste het begin van de voorbereiding vanwege twee interlands van het nationale elftal van Argentinie. De spits kwam daar overigens niet bij in actie. Cruz en zijn zaakwaarnemer hoopte in de zomerstop een transfer te kunnen bewerkstelligen naar een club in Zuid-Europa. Die clubs bleken in eerste instantie echter niet zo happig. Toen er vervolgens van enkele clubs serieuzere interesse kwam, bleek de gevraagde transfersom vooralsnog nog een struikelblok. De zaakwaarnemer van Cruz heeft met een paar clubs nog contacten lopen waarvan er een echt serieus met Feyenoord heeft onderhandeld over de transferprijs. Zolang er geen transfer is zal Cruz zich gewoon bij de selectie moeten voegen en zich voorbereiden op het nieuwe seizoen, zoals vooralsnog is afgesproken.


Julio Cruz traint weer mee met de selectie. Vanmiddag om 15:00 verscheen hij op het traingsveld. Cruz sprak nog even met Van Marwijk en John Metgod voordat hij zich bij de selectie voegde. Dudek ontbrak op de training. Van Marwijk had eerder al aangegeven dat hij niet van plan is Cruz op te stellen tijdens de eerstvolgende Champions League voorronde wedstrijd, dit vanwege zijn absentie tijdens de eerste weken van de voorbereiding.

Meer op




Tags

cruz julio marwijk argentinie dudek happig metgod serieuzere traingsveld transferprijs voegde voorbereiden voorronde zomerstop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda