Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans roepen op om tegen stoelnummering te stemmen

12 december 2003 20:13

Verslaggever: K

In de brief die kaarthouders van Feyenoord ontvingen kan ook aangegeven worden of je voor of tegen algehele invoering van stoelnummering en de invoering van een rokersvak bent. Onder Feyenoord fans gaat de oproep inmiddels de ronde om alle Feyenoord fans te laten stemmen tegen algehele stoelnummering. Volgens de actievoerders hebben fans nu de keuze om al dan niet voor genummerde stoelen te kiezen. Zij verzoeken dan ook al de fans die wel voor genummerde stoelen kiezen, solidair te zijn met degene die dat niet willen en aan te geven tegen algehele stoelnummering te zijn.

"STOP BETUTTELING EIGEN AANHANG - WEES SOLIDAIR -
STEM TEGEN STOELNUMMERING!" aldus de oproep.

"In de huidige situatie (genummerde ?n ongenummerde stoelen) is iedereen vrij te kiezen, als het aan de gemeente en de club ligt, komt die vrijheid in de nabije toekomst te vervallen en wordt iedereen verplicht op zijn of haar vaste stoel te gaan zitten. Uitstekend controlemiddel, nietwaar?

En dat moet ten koste van alles voorkomen worden, vandaar deze oproep: wees solidair met je medesupporters die liever ongenummerd zitten, wees solidair met je medesupporters die fel gekant zijn tegen de invoering van genummerde zitplaatsen, verzamel zoveel mogelijk enquetes, vul ze v??r 26 december 2003 in op www.Feyenoord.nl (met behulp van de inloggegevens die in de brief staan) en stem t?gen de invoering stoelnummering in het gehele stadion!"

Meer op




Tags

stoelnummering genummerde solidair brief medesupporters aanhang actievoerders betutteling controlemiddel enquetes gekant gemeente gen inloggegevens kaarthouders nietwaar ongenummerde ontvingen rokersvak stoel verzamel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda