Transparent
Inloggen
Sluiten

Lodewijks: tweede goal mijn fout

30 november 2003 14:48

Patrick Lodewijks voelde zich na afloop verantwoordelijk voor de nederlaag van de Rotterdammers. Hoewel hij in de tweede helft enkele knappe reddingen verrichtingen zat hij in de eerste helft bij de tweede goal mis. "De tweede goal was mijn fout. Ik ben er mede verantwoordelijk voor dat de wedstrijd vervolgens op slot zat. Als ik uit mijn goal kom, moet ik hem hebben. De bal viel ineens dood. Dat zag Kees ook en kopte hem weg. dat is balen. Maar als ik eruit kom, moet ik hem hebben."

Aan de eerste goal kon hij niets doen. "Je ziet hier dat een briljante goal en een geluksgoal heel dicht bij elkaar zitten. Van der Vaart doet wel een poging, denkt erover na, maar dat die bal ook zo in de verre hoek komt, is geluk. na de 2-0 is het vervolgens in principe afgelopen. Dan weet je dat je de aansluitingstreffer moet maken. We hebben wel wat mogelijkheden gehad, zaten redelijk in de wedstrijd, maar hebben niet de grote kansen kunnen afdwingen."




Tags

lodewijks briljante dood geluksgoal poging slot vaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki