Transparent
Inloggen
Sluiten

Leonardo diep in de put

29 november 2003 22:04 - NRC (inloggen)

Verslaggever: K

In een emotioneel en indrukwekkend interview met NRC Handelsblad laat de Braziliaan Leonardo weten diep in de put te zijn geraakt na zijn nieuwe zware blessure. Het interview duurde daardoor bijna een gehele middag. "Leo voelt van binnen veel verdriet. Ik denk er wel eens aan van de flat te springen. Het geloof in God houdt me tegen. Hij hefet me geleerd altijd positief te blijven denken, al is dat niet altijd even makkelijk." Leonardo liet weten al te voelen aankomen dat het mis zou gaan. "als een soort laatste straf voor alles wta hij fout heeft gedaan". Hij liet weten dat als hij God niet had gehad hij al was gestopt met voetbal." In december zal hij naar Brazilie gaan en daar psychologische hulp gaan zoeken.

Hoewel hij het allerminst naar zijn zin heeft en niet alleen vanwege de nieuwe blessure, heeft hij nog wel zijn doelen bij Feyenoord. "Ik wil met Feyenoord minimaal twee keer kampioen worden. Pas dan is mijn carriere hier geslaagd." Zijn voornaamste reden om te willen blijven zijn de supporters, die hij bedankt voor hun steun. "Alleen voor hen ben ik nog bij Feyenoord" voor de rest heeft hij weinig vrienden binnen de voetbalwereld, waarbij het vooral ieder voor zich is.

Een aanrader het gehele interview in het NRC Handelsblad van dit weekend.

Meer op NRC (inloggen)




Tags

leonardo handelsblad nrc aanrader allerminst braziliaan emotioneel flat hefet leo wta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.454 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda