Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessureperikelen Ajax in aanloop naar klassieker

28 november 2003 19:11 - Ajax Netwerk

Verslaggever: K

Ajax kampt in aanloop naar de klassieker tegen Fyenoord met behoorlijke personele problemen. De Belgische spits Wesley Sonck is definitief afgevallen voor de wedstrijd. Hij ondervindt nog teveel hinder van de blessure die hem afgelopen woensdag ook al aan de kant hield. Anthony Obodai en Jelle van Damme zijn de twijfelgevallen. Op de zaterdagtraining worden beslist of ze in staat zijn om in de klassieker te kunnen spelen of niet.

Zlatan Ibrahimovic hoopt zondag weer van de partij te kunnen zijn. De topscorer van Ajax raakte geblesseerd in het treffen met AC Milan. Ronald Koeman houdt echter een slag om de arm. Volgens hem is Ibrahimovic wel erg hard voor zichzelf en stapt hij te makkelijk over blessures heen. Rafael van der Vaart heeft zijn schorsing uitgezeten en zal voor het eerst sinds PSV - Ajax weer een competitieduel kunnen spelen.

Meer op Ajax Netwerk




Tags

klassieker blessureperikelen ibrahimovic afgevallen anthony damme fyenoord koeman milan obodai ondervindt rafael sonck topscorer twijfelgevallen uitgezeten vaart zaterdagtraining zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lachwekkend lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda