Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: ploeg weinig te verwijten

27 november 2003 22:43

Bert van Marwijk vond dat hij zijn ploeg weinig kon verwijten, noch qua voetbal, qua inzet en tactiek. "We zijn alleen vergeten de 2e en 3e goal te maken. Het verliep aanvankelijk zoals gehoopt. Tactisch hebben we het goed gedaan. Na de 1-0 kwamen er nog wat mogelijkheden. Jammer alleen dat je een paar minuten later een penalty om de oren krijgt. Maar ook in de tweede helft hadden we de kansen om het om te draaien. Paal en lat zaten ons in de weg."

"Ik denk wel dat iedereen heeft kunnen zien dat als de eerste wedstrijd normaal was verlopen wij door zouden zijn gegaan. dat moment vroeg in de eerste wedstrijd heeft ons opgebroken. Iedereen ziet dat we steeds beter gaan voetballen. Dat zag je tegen Vitesse al en nu ook weer. Het wordt beter, we konden ook hier vrij dominant spelen."




Tags

marwijk dominant opgebroken vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.515 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment