Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord strijdend ten onder; uitgeschakeld in UEFA Cup

27 november 2003 19:55

Feyenoord is er niet in geslaagd de derde ronde van de UEFA Cup te behalen. In Teplice kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Dat was niet voldoende om de 0-2 nederlaag van de eerste wedstrijd goed te maken.

Feyenoord heeft ervoor gestreden, zich volledig leeggekokt, maar dat bleek uiteindelijk niet voldoende, ondanks dat het niet nodig was geweest tegen deze middelmatige tegenstander. De vroege goal bleef uit. Toch was het Feyenoord dat op voorsprong kwam zo'n 8 minuten voor rust door een goal van linksbal Snoyl. Hij rondde een een-twee met Kuyt zelf af via een schot dat mooi in de kruising verdween. Feyenoord kon maar kort van de voorsprong genieten. Vlak daarop kreeg Teplice een penalty waardoor de ploeg weer op gelijke hoogte kwam. Na een scrimmage in het strafschopgebied kwam Song te onbesuisd inglijden en pakte zijn tegenstander mee. Horvath stuurde vervolgens vanaf de strafschopstip Lodewijks de verkeerde hoek in. Een tegenvaller vlak voor rust, waardoor de ploeg weer opnieuw moest beginnen.

In de tweede helft kwamen de kansen wel, Feyenoord raakte onder andere de paal en de lat via Lurling en Buffel. Maar het benodigde geluk was er donderdagavond ook niet.

[later meer]




Tags

uefa strijdend teplice benodigde buffel horvath inglijden kruising kuyt leeggekokt linksbal lodewijks lurling middelmatige onbesuisd scrimmage snoyl song

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor persie podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten yoda