Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Krant: 'Gyan en Kalou stoppen met interlands'

25 juli 2000 22:32

Verslaggever: RvN

Zoals we eerder al meldden kwam vandaag de eerste editie van de Feyenoord Krant van dit seizoen uit. Het opvallendste nieuws, naast de interviews, was het feit dat Gyan zou hebben gemeld dat hij geen interlands meer zou spelen voor Ghana omdat hij zich wil concentreren op Feyenoord. Gyan kwam de afgelopen wedstrijden niet in actie vanwege de voorkeur van bondscoach Dossena. Die is inmiddels ontslagen. In Ghana wordt Gyan door het publiek gezien als een groot talent welke zeker voor een basisplaats in aanmerking zou moeten komen.

Kalou zou volgens dezelfde krant geen interlands meer spelen voor de Africa Cup, de Afrikaanse versie van de Europese kampioenschappen. Hij zou in overleg wel meedoen met de kwalificatiewedstrijden voor het WK in 2002.

Meer op




Tags

gyan kalou ghana africa dossena editie kampioenschappen meldden opvallendste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.448 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda