Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk volgt advies fans; Paauwe zet opgaande lijn door

23 november 2003 00:44

Verslaggever: K

De goede overwinning van Feyenoord kwam tot stand via het elftal: Lodewijks, Swerts, Van Wonderen, Paauwe, Snoyl, Lurling, Schreuder, Ono Van Persie, Buffel en Kuyt. Dat is precies het ideale elftal van de Feyenoord fans op korte termijn (het elftal gebaseerd op de favoriete opstellingen van de fans die in de laatste maand zijn ingestuurd of aangepast). De fans wilden al langer Van Wonderen terug naar het centrum. Van Marwijk deed dat noodgedwongen door de schorsing van Van den Berg. Dat bleek uitstekend uit te werken, zoals de fans blijkbaar al hadden voorzien. In het elftal op lange termijn, dus waarbij rekening is gehouden met alle ingezonden elftallen van de fans staan Snoyl en Swerts niet in de basis en Lazovic en Van den Berg wel.

Verder wordt duidelijk dat de opgaande lijn die Paauwe al sinds het begin van de competitie in zijn spel laat zien nu hij weer centraal speelt, ook door de fans wordt opgepakt. In augustus na de nieuwe aankopen van o.a. Van den Berg zakte de populariteit weg naar zo'n 45%. Sindsdien is hij in een gestage opgaande lijn op weg om het vertrouwen van de fans terug te winnen. Inmiddels heeft 73,7% van de fans hem in zijn ideale opstelling staan. Van de fans die de opstelling de laatste maand inzonden of aanpasten is dat al 85,9%.

Stuur ook jouw ideale opstelling in of pas hem aan aan de gebeurtenissen bij Feyenoord: klik hier

Meer op
Tags

opgaande paauwe berg marwijk snoyl swerts wonderen aanpasten buffel gestage ingestuurd ingezonden inzonden kuyt lazovic lodewijks lurling noodgedwongen ono opstellingen persie populariteit schreuder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.659 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna carranza containers eredivisie excelsior fight geertruida gijs groen jon kraaij mats milambo orban oussama rusland smal sobat socrates trump twente ueda westen wieffer willykment