Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk over Song en Van Haaren

21 november 2003 23:07

Verslaggever: K

Bert van Marwijk ging vanavond in op de situatie van zijn twee gewenste backs die al geruime tijd in de versukkeling zitten. De Feyenoord coach liet weten toch zeer veel vertrouwen te hebben dat Song er weer boveop komt. Volgens Van Marwijk is het vooral de druk waar Song het moeilijk mee heeft. In Zuid-Korea deed hij het afgelopen week al veel beter. De Koreaan was rechts op het middenveld de beste speler tijdens Zuid-Korea-Bulgarije.

Die andere back met problemen is Ramon van Haaren. Na zo'n drie jaar blessureleed keert Van Haaren weer terug in de selectie. "In het begin ging het moeilijk, nu gaat het wat beter" aldus Van Marwijk over de vorderingen van Van Haaren tijdens de training. "Bij het eerste gaat alles veel sneller dan bij het tweede. Naast het fysieke speelt ook de druk mee die er bij het eerste elftal wel is in tegenstelling tot bij het tweede. De praktijk zal moeten uitwijzen of Ramon fit genoeg is om weer te gaan spelen op het hoogste niveau."

Meer op




Tags

haaren marwijk song korea blessureleed boveop bulgarije koreaan versukkeling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda