Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje zet blamage recht en gaat naar EK in Portugal

19 november 2003 22:24

Verslaggever: K

Het Nederlands elftal heeft de blamage van afgelopen zaterdag rechtgezet door in de Amsterdam Arena het zwakke Schotland met 6-0 te verslaan. Onder leiding van de nieuwe garde met met name de in het oog springende Sneijder, kwam het Nederlands elftal al snel op een 3-0 voorsprong. Sneijder zorgde voor de eerste. Ooijer kopte vevrolgens de 2-0 binnen uit een assist van de Ajacied. Van Nistelrooy scoorde vervolgens de 3-0, 4-0 en 6-0. Tussendoor tekende De Boer via een kopbal na een corner voor de 6-0 van het Nederlands elftal. Een goede prestatie van het team dat daarmee tegelijkertijd de blamage van afgelopen zaterdag nog eens extra aandikte.

Paul Bosvelt, Pierre van Hooijdonk en Giovanni van Bronckhorst kwamen niet in actie voor Oranje.

Het Nederlands elftal zal door de overwinning komende zomer acte de presence geven op het Europees Kampioenschap in Portugal.

Meer op




Tags

blamage oranje portugal aandikte acte arena boer bosvelt bronckhorst garde hooijdonk nistelrooy ooijer presence rechtgezet schotland vevrolgens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.345 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda