Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje laat het op laatste wedstrijd aankomen

15 november 2003 17:51

Verslaggever: K

Het Nederlands elftal heeft het zichzelf in de kwalificatie voor het EK opnieuw heel moeilijk gemaakt. In Schotland ging de ploeg verrassend en onnodig met 1-0 onderuit. McFadden schoot in een van de weinige kansen van de Schotten in de 22ste minuut de thuisploeg op voorsprong. In de eerste helft combineerde de Nederlandse ploeg een totaal gebrek aan creativiteit aan te weinig passie en inzet. In de tweede helft nam Oranje de aggressiviteit van de Schotten over en drukte op basis daarvan de Schotten steeds verder terug. Dat leverde o.a. een aantal schietkansen voor de invallers Seedorf en Van der Vaart op en een volley van Van der Meyde die op de lat eindigde. Op het middenveld ontbeerde het echter de creativiteit om de zwakke Schotten naar een ruime nederlaag te tikken. Daardoor zal het woensdag nog ontzettend spannend en lastig worden in eigen huis.

Meer op




Tags

oranje aggressiviteit kwalificatie mcfadden meyde ontbeerde passie schietkansen schotland seedorf vaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.476 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave