Transparent
Inloggen
Sluiten

Acuna niet opgenomen in wedstrijdselectie Chili

14 november 2003 19:36

Verslaggever: K

Er was nogal wat onrust rond de trip van Acuna naar Chili. Die onrust was met name veroorzaakt door de middenvelder zelf, omdat hij in de media had laten weten niet met Feyenoord overlegd te hebben alvorens met zijn blessure af te reizen naar Chili. Met Feyenoord lijkt volgens zijn zaakwaarnemer alles uitgesproken. Ondanks dat ook de medische staf van de Chileense bond hem 'vrij' gaf, er zou geen sprake meer van een blessure zijn, besloot de Chileense bondscoach hem niet op te nemen in de definitieve wedstrijdselectie voor de uitwedstrijd tegen Uruguay van zaterdag. Acuna moest in Chili achterblijven. De bondscoach liet Acuna, die alles deed om voor Chili in actie te kunnen komen, achter om verder aan te sterken. Acuna kampte nog met irritatie aan een spier en de bondscoach wilde met het oog op de tweede interland, thuis tegen Paraguay geen risico nemen met de middenvelder van Feyenoord.

De dokter van de Chilenen liet weten dat die beslissing bij de bondscoach lag en niet opgelegd was door de medische staf of onder druk van Feyenoord. Volgens de arts was er goed overleg tussen Feyenoord en zijn staf en heeft onderzoek van de blessure van Acuna de staf van Feyenoord gerust kunnen stellen. Waar bij Feyenoord de vrees bestond voor een ergere blessure, wees onderzoek in Chili uit dat het slechts een lichte blessure bleek.

Meer op




Tags

acuna chili chileense achterblijven arts chilenen dokter irritatie paraguay spier sterken uruguay

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg