Transparent
Inloggen
Sluiten

"Acuna zonder toestemming van Feyenoord naar Chili"

10 november 2003 23:02 - Reuters

Verslaggever: K

Eind vorige week liet hij al in een Chileense krant weten dat het Chileens nationale elftal voor alles gaat en hij bij een eventueel verbod van Feyenoord (hij kampt met een blessure) toch zou afreizen naar Chili. Acuna is inmiddels in Chili aangekomen. Tegenover persbureau Reuters liet Feyenoord middenvelder Acuna weten dat hij geen toestemming had van Feyenoord voor zijn vertrek. "Dit is voor mij enorm belangrijk. Ik hoop dat ik goed kan spelen in de interlands en dan weer snel kan terugkeren naar Nederland om met de mensen te praten en te kijken wat de gevolgen zijn. Daar maak ik me nu geen zorgen over." Acuna liet weten ervan overtuigd te zijn dat hij hierdoor wel zijn basisplaats verliest bij Feyenoord.

De Chileense middenvelder is inmiddels onderzocht door de bondsarts en heeft slechts een lichte spierblessure. Hij zou volgens de arts dit weekend gewoon in actie moeten kunnen komen.

Meer op Reuters




Tags

acuna chili chileense aangekomen arts bondsarts chileens nederland persbureau reuters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave