Transparent
Inloggen
Sluiten

Politie controleert voetbalfans op snelwegen

9 november 2003 20:29 - RTV Rijnmond

Verslaggever: JV

De politie heeft vanmorgen grootscheepse verkeerscontroles gehouden op de snelwegen rond Rotterdam en de toegangswegen naar Volendam. Op de A13, de snelweg van Rotterdam naar Den Haag, werden twee van de drie rijbanen afgesloten zodat alle auto?s in een politiefuik reden. Door de controles, waarbij ook de ME paraat stond, ontstonden files. De politie Zaanstreek-Waterland zette honderd mensen in om iedereen te controleren die het dorp Volendam in- en uitging. In de nacht ervoor was het in Volendam al uit de hand gelopen toen honderd tot 150 Ajax-supporters politiemensen met glazen, flessen en vuurwerk bekogelden.

De politie postte op de uitvalswegen naar Den Haag en Volemdam, omdat zij de afgelopen dagen aanwijzingen had gekregen dat aanhangers van Ajax en Feyenoord uit waren op een confrontatie. Feyenoord speelde zondag uit tegen Volendam, Ajax was op bezoek bij ADO Den Haag. Volgens een woordvoerder betrapten politiemensen bij controles op de A13, A15 en A20 een paar voetbalsupporters die in het bezit waren van verdovende middelen. Twee andere fans hadden een honkbalknuppel en messen in de auto.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

volendam snelwegen controles politiemensen voetbalfans aanhangers aanwijzingen ado bekogelden betrapten confrontatie controleren dorp files flessen glazen honkbalknuppel messen paraat politiefuik postte rijbanen snelweg toegangswegen uitging uitvalswegen verdovende verkeerscontroles voetbalsupporters volemdam vuurwerk waterland zaanstreek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda