Transparent
Inloggen
Sluiten

Trainingskamp Doorwerth beeindigd

22 juli 2000 00:07

Verslaggever: RvN

Feyenoord heeft het trainingskamp in Doorweth beeindigd. De selectie van Feyenoord vertoefde daar de afgelopen week om in alle rust te werken aan de fysieke gesteldheid en tegelijkertijd te komen tot eenheid in de groep. Feyenoord werkte vanavond haar laatste wedstrijd tegen amateurs af. De uitslagen werden gedurende de afgelopen week duidelijk minder, van 1-15 tegen PPSC naar 0-4 vanavond tegen AGOVV. een en ander had voornamelijk te maken met het niveauverschil van de tegenstander, maar ook met de trainingsarveid die de ploeg van Bert van Marwijk de afgelopen 2 weken heeft verricht. een aantal spelers zat er vanavond dan ook behoorlijk doorheen.

Meer op




Tags

trainingskamp doorwerth agovv doorweth eenheid gesteldheid marwijk niveauverschil ppsc trainingsarveid vertoefde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda