Transparent
Inloggen
Sluiten

Lodewijks: ik was ervan overtuigd dat mijn kans zou komen

9 november 2003 16:07

Patrick Lodewijks liet na afloop weten niet verrast te zijn door zijn basisplaats. "Ik moest zaterdag bij de trainer komen. Hij heeft niet gezegd dat ik zou spelen, maar gaf wel aan dat gezien de situatie op een aantal posities mensen zouden spelen die eerder op de bank zaten. Ik ging er vanuit dat ik zou spelen."

De dit seizoen tweede keeper liet weten dat hij aan het begin van het seizoen wel moeilijk had gehad met zijn emoties. "In het begin was het nog wel de emotie die bovendrijft en je weleens dwars zit. Later ben ik rustiger geworden. Ik wist de de kansen vanzelf komen. Ik moest gewoon de trainer laten zien op de training dat ik er nog steeds ben. Off het nu 2 maanden of zes maanden zou duren, ik was ervan overtuigd dat de kans zou komen. Dat de supporters dan zo positief naar je reageren is heel leuk. Daar ben ik blij mee, heb ik hard voor gewerkt."




Tags

lodewijks bovendrijft

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.659 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund geweld hamas hartman italiaan jong kasperk kraaij liverpool livetructiepdemnay madrid marwijk middenveldert nuri plasterk sahin sem slot smal steijn turkije twente wehave willykment yoda