Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Persie houdt zich in

9 november 2003 16:03

Robin van Persie was de matchwinnaar. Als invaller was hij verantwoordelijk voor de 1-2 en maakte hij de assist voor de 1-3. Na afloop hield hij zich duidelijk in. Gevraagd naar zijn reactie bij de 1-2, zei de aanvaller verstandig "Dat was een beteje irritatie, vooral tegen mezelf denk ik. Dat moeten we maar snel vergeten". Volgens de aanvaller was hij op de bank vooral gretig, niet geirriteerd. "Daar moet je boven staan, boven het randgebeuren. De overwinning is goed voor het team en de club, dat we nu drie punten hebben gepakt." Doorgevraagd zijn de afgelopen periode liet de aanvaller toch iets kwijt over zijn gevoelens. "Natuurlijk grijpt je dat aan, daar ben je mens voor. Uitgefloten worden doet altijd pijn, vooral als dat door je eigen supporters gebeurt. Maar dat is inmiddels vergeten, we gaan gewoon door"




Tags

persie beteje doorgevraagd irritatie matchwinnaar randgebeuren uitgefloten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.338 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda