Transparent
Inloggen
Sluiten

Lodewijks krijgt basisplaats

9 november 2003 12:23

Verslaggever: K

Supporters schreeuwen er al maanden om en zondag tegen FC Volendam is het eindelijk zover. Patrick Lodewijks krijgt de voorkeur in de goal boven Edwin Zoetebier. De van PSV gehaalde keeper presteerde in de tweede seizoenshelft vorig seizoen zo goed dat de supporters hem graag als vaste keeper in de goal willen zien staan. Maar liefst 72,1% van de fans heeft hem in zijn opstelling staan. Het lijkt erop dat Van Marwijk nu eindelijk toegeeft aan de wens van de fans. De Feyenoord coach liet Zoetebier weten dat hij niet de rust geeft aan het elftal dat benodigd is. In ieder geval tot de winterstop krijgt Lodewijks de voorkeur boven Zoetebier.

Meer op




Tags

lodewijks zoetebier gehaalde marwijk toegeeft volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.501 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hartman kasperk kloese kraaij medication nederland ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda