Transparent
Inloggen
Sluiten

Sturm Graz wil nog niet over Feyenoord praten

21 juli 2000 16:07

Verslaggever: JL

De delegatie van Sturm Graz in Zwitserland wilde na de loting in Nyon weinig kwijt over de mogelijke tegenstander van de Oostenrijkse club in de derde voorronde van de Champions League, de laatste horde voor het bereiken van de prestigieuze CL. President Hannes Kartnig, trainer Ivica Osim en spelverdeler Ivica Vastic waren het erover eens dat Sturm Graz zich eerst maar moest concentreren op de duels tegen Hapoel Tel Aviv.

'Het zou niet correct zijn als we nu al over Feyenoord zouden praten. Eerst moeten we van Hapoel winnen en dan kijken we wel verder. De Israeliers zijn voorlopig onze grootste zorg en de komende tijd moeten we ons dan ook volledig op hun concentreren', aldus de trainer van de club die vorig seizoen op een tweede plaats eindigde in de competitie achter FC Tirol, die het in de voorronde op mag nemen tegen Valencia.

Volgens Osim, die Feyenoord bestempelde als een compact elftal, zijn de kansen 50-50 als Sturm Graz Hapoel weet te verslaan. 'De Nederlanders zijn bedwingbaar, maar het zal een hele klus zijn. Ook Vastic vind het nog veel te vroeg voor speculaties. 'We kunnen pas over Feyenoord praten als we Hapoel hebben verslagen. Ze zijn natuurlijk een zeer zware tegenstander, maar dat is voor Hapoel Tel Aviv voor ons geen thema'.

Meer op




Tags

graz hapoel sturm aviv ivica osim vastic voorronde bedwingbaar bestempelde compact delegatie hannes israeliers kartnig nederlanders nyon speculaties spelverdeler thema tirol valencia zorg zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda