Transparent
Inloggen
Sluiten

Ono twijfelgeval; De Nooijer en Acuna niet naar Volendam

7 november 2003 23:52

Gerard de Nooijer en de Chileen Acuna blijken niet op tijd fit voor het duel tegen Volendam. Of dat voor Ono wel geldt is nog maar zeer de vraag. Zijn blessure viel alles mee, dit ter opluchting van Bert van Marwijk. Maar of hij er zondag alweer bij kan is nog maar de vraag.

Van Wonderen keerde tegen Teplice in de tweede helft terug in het elftal en lijkt een vaste waarde. Verder zal Van Marwijk op basis van de training van vrijdag voortborduren op het elftal dat tegen Teplice onderuitging, dus met Leonardo voorin.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Zoetebier, Swerts, Van den Berg, Paauwe, Snoyl, Van Wonderen, Buffel, Schreuder, Lurling, Kuyt en Leonardo.




Tags

acuna nooijer ono volendam leonardo marwijk teplice wonderen berg buffel chileen gerard kuyt lurling onderuitging paauwe schreuder snoyl swerts voortborduren zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.448 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda