Transparent
Inloggen
Sluiten

Ono twijfelgeval; De Nooijer en Acuna niet naar Volendam

7 november 2003 23:52

Gerard de Nooijer en de Chileen Acuna blijken niet op tijd fit voor het duel tegen Volendam. Of dat voor Ono wel geldt is nog maar zeer de vraag. Zijn blessure viel alles mee, dit ter opluchting van Bert van Marwijk. Maar of hij er zondag alweer bij kan is nog maar de vraag.

Van Wonderen keerde tegen Teplice in de tweede helft terug in het elftal en lijkt een vaste waarde. Verder zal Van Marwijk op basis van de training van vrijdag voortborduren op het elftal dat tegen Teplice onderuitging, dus met Leonardo voorin.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Zoetebier, Swerts, Van den Berg, Paauwe, Snoyl, Van Wonderen, Buffel, Schreuder, Lurling, Kuyt en Leonardo.
Tags

acuna nooijer ono volendam leonardo marwijk teplice wonderen berg buffel chileen gerard kuyt lurling onderuitging paauwe schreuder snoyl swerts voortborduren zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna carranza containers eredivisie excelsior fight gijs groen jon kraaij mats milambo orban oussama rusland smal sobat socrates timber trump twente ueda westen wieffer willykment