Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: we moeten de gifbeker helemaal leegdrinken

6 november 2003 23:30

"Ik heb het gevoel dat we de gifbeker helemaal leeg moeten drinken" aldus van marwijk. "Dan bereid je je zo uitgebreid en goed voor en dan komt er na twee minuten een rode kaart. Dat was wel heel zwaar bestraft en wat misschien nog wel erger was dat er nog een goal overheen kwam. De verdedigers hadden bij die lange bal nooit naast elkaar mogen staan, maar achter elkaar, dan krijg je dit probleem niet."

"Ik ben zwaar teleurgesteld over dit resultaat. Het was een kansloze wedstrijd voor ons. Met 0-1 achter en met 10 man, dan probeer je er alles aan te doen om rust te krijgen in het elftal. We wilden te geforceerd de 1-1 forceren. In de tweede helft ging dat beter. Het was haalbaar om de 1-1 te maken. Beter kunnen we niet met dit team. We hebben ons uiterste best gedaan, maar meer zat er gewoon niet in. We zijn niet bij machte om het beter te doen met dit elftal"

Van Marwijk heeft na het nieuwe echec geen nieuwe praatsessies in gedachten. "Veel praten heeft geen zin, iedereen weet in welke situatie we nu zitten."




Tags

marwijk gifbeker leegdrinken echec geforceerd machte praatsessies uiterste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda