Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Berg: we liepen achter de feiten aan

6 november 2003 23:05

"Binnen twee minuten kwamen we met 10 man te staan" al dan niet terecht. "En dan komt er ook nog eens de 1-0 uit de daaropvolgende vrije trap. Dan loop je de hele wedstrijd achter de feiten aan." aldus Peter van den Berg. "Dat probeer je nog wel recht te zetten, maar we hebben niet echt veel gecreerd. We wisten dat het een stugge ploeg zou zijn. Continu waren we tegen een muur aan het boksen. Zeker in de eerste helft hebben we daar geen gat in kunnen vinden en beperkten de kansen zich tot wat afstandschoten."

"Dan begin je de tweede helft vol goede moed. Als de 0-1 maar geen 0-2 wordt dan heb je nog kansen in Teplice. Nu zal het heel erg moeilijk worden. Niet onmogelijk. Zij winnen hier met 0-2 bij ons, waarom zouden wij dan niet met 11 man daar met 2-0 kunnen winnen? Maar we mogen onszelf deze nederlaag verwijten" aldus een nuchtere Van den Berg.

Kuyt was minder nuchter en behoorlijk gefrustreerd. "Het is gewoon klote dat je de wedstrijd op zo'n manier verliest. Door een arbitrale fout zijn we uit de wedstrijd gespeeld. Geconfronteerd met de opmerking dat Swerts zijn man wel degelijk naar de grond haalde, liet Kuyt weten "Dan moet de scheidsrechter wel hele goede ogen gehad hebben van 60 meter afstand."

"Met tien man probeerden we nog kansen te creeren en ik denk dta wij in het vervolg nog de beste kansen hebben gecreerd. Het is uitermate zonde dat het nog 0-2 wordt. Maar met tien man hebben we laten zien dat we kansen kunnen creeren. Dat moeten we dus met elf man ook kunnen in Tsjechie."




Tags

berg gecreerd kuyt afstandschoten arbitrale beperkten dta moed muur nuchter nuchtere swerts teplice tsjechie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor persie podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten yoda