Transparent
Inloggen
Sluiten

Trainer Graz waarschuwt voor Hapoel Tel Aviv

21 juli 2000 14:08

Verslaggever: JL

De komende tegenstander van Feyenoord in de derde voorronde van de Champions League zal komen uit de confrontatie tussen de Oostenrijkse club Sturm Graz en Hapoel Tel Aviv uit Israel. De eerste wedstrijd tussen deze twee clubs zal woensdag plaatsvinden in het Schwarzenegger Stadion in Graz. De return zal een week later op het programma staan in Tel Aviv.

De trainer van Sturm Graz Ivica Osim was maandag aanwezig tijdens een vriendschappelijke wedstrijd van Hapoel Tel Aviv tegen Steaua Boekarest. Na afloop liet hij weten onder de indruk te zijn van de verrichtingen van de Israelische club. Volgens Osim is Hapoel Tel Aviv een geduchte tegenstander waar zeker rekening mee moet worden gehouden. 'Het is een agressieve ploeg met talentvolle, lange spelers'.

De Israeliers spelen in een 4-5-1 opstelling, waarbij ze voorin rekenen op de eenzame Sloveense spits Osterc. In het oefenduel tegen de Roemenen scoorde hij de enige treffer voor Hapoel Tel Aviv. Osterc maakte tevens deel uit van het nationle elftal van Slovenie dat verrassende acteerde tijdens Euro 2000 in Nederland en Belgie. Hapoel Tel Aviv won het afgelopen seizoen de dubbel in Israel: het landskampioenschap en de beker.

Meer op




Tags

aviv hapoel graz israel osim osterc sturm waarschuwt acteerde belgie boekarest confrontatie eenzame geduchte israeliers ivica landskampioenschap nationle nederland roemenen schwarzenegger slovenie steaua voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda