Buffel schiet Feyenoord in blessuretijd naar zege

26 oktober 2003 17:00

Feyenoord heeft zondagmiddag in eigen huis een benauwde 2 - 1 zege behaald op Willem II. De Rotterdammers wisten zich pas in blessuretijd te ontdoen van de Brabanders. Thomas Buffel was in de 92ste minuut de gevierde man door de tweede en beslissende treffer voor de thuisploeg te scoren. Even daarvoor had Quinn namens Willem II geprofiteerd van een fout in de verdediging bij Feyenoord (1 - 1). Feyenoord, dat in de eerste helft na 30 minuten op voorsprong kwam door een treffer van Lurling, perste er vervolgens een slotoffensief uit met de verdiende winnende treffer als resultaat.