Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Persie in verweer tegen uitlatingen Feyenoord; wil gelimiteerde transfersom

15 oktober 2003 00:31

Verslaggever: K

Robin van Persie gaat woensdag in het Algemeen Dagblad voor het eerst in op het offensief dat Van den Herik en Baan in de media zijn gestart tegen zijn persoontje. Volgens hem wordt hij ten onrechte afgeschilderd als geldwolf en worden de zaken niet correct voorgesteld. De jonge tiener zou qua Nederlandse begrippen geen onredelijke eisen stellen, waarbij het salaris volgens Van Persie niet het grote probleem is. Van Persie richt zich voornamelijk op een gelimiteerde transfersom van vier miljoen euro, iets waar Feyenoord absoluut niet mee akkoord wil gaan. Baan ontkende overigens afgelopen weekend nog dat uberhaupt was gesproken over een gelimiteerde transfersom. Sinds augustus zou er tussen beide partijen niet meer gesproken zijn, Van Persie is dan ook allerminst blij over de manier waarop hij nu plotseling door Feyenoord wordt neergezet in de media.

Meer op




Tags

persie baan verweer allerminst herik offensief onredelijke persoontje tiener

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda