Transparent
Inloggen
Sluiten

Baan: Van Persie moet in winterstop beslissen

12 oktober 2003 23:35

Verslaggever: K

Na eerdere media-optredens de afgelopen dagen was Baan zondagavond te gast bij Jack van Gelder. Hij was daarin opnieuw duidelijk over Van Persie. Volgens Baan heeft Feyenoord hem een aanbod gedaan zijn contract dat nog anderhalf jaar doorloopt open te breken en te verlengen tot 2007. De jonge aanvaller zal in de winterstop definitief een beslissing moeten nemen of hij daarop ingaat. Anders zal Feyenoord hem in het buitenland proberen te sluiten. Feyenoord wil voorkomen dat het grootste talent van de club over anderhalf jaar transfervrij kan vertrekken. Van Persie wil vooralsnog niet akkoord gaan met het salarisaanbod dat volgens Baan een forse verhoging zou betekenen van hetgeen hij nu verdiend. Volgens de technisch directeur heeft de Spaanse makelaar die Van Persie in dienst heeft genomen geen goed beeld van de Nederlandse situatie en mogelijkheden.

Baan had het overigens behoorlijk moeilijk om zich staande te houden temidden van de zich zeer kritisch opstellende Hugo Borst, Youri Mulder en Jack van Gelder.

Meer op




Tags

baan persie gelder jack borst ingaat makelaar mulder opstellende optredens salarisaanbod temidden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.445 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda